Buyer's GuidelineRetro tafel fan: 5 iconische Omega horloges


Van "Fratello vrijdag," de archieven, stellen wij voor dit bericht richt zich op vijf iconische Omega replica horloges. Natuurlijk kunnen vele modellen van deze iconische merk worden beschouwd, maar voor het doel van deze lijst, ik versmald het neer aan vijf Omega horloges, ik denk dat in het algemeen de belangrijkste merk in de wereld of kijken. Ik kan niet denken aan een Omega horloge om beter te voldoen aan de definitie van een icoon dan de zogenaamde "Moon Watch." Er zijn zo veel veranderingen, dekken we het met onze post "Quick dinsdag" in de wekelijkse Fratellowatches.com. Tot slot, het maakt eigenlijk niet uit, Speedmaster Professional je het hebt, is er op uw verlanglijstje, of op het punt om te kopen: Ze zijn geweldig, klassieke horloges, te beginnen met een front in 1957 tot moderne modellen, in de pols periode van de geschiedenis, om zo te zeggen. Als u meer wilt weten over dit model en zijn varianten te leren, ik moedig u aan om toegang Fratellowatches.com.

Zodra het merk het vlaggenschip van Omega, Nep horloges Omega Constellation antieke verzamelaars zeer gerespecteerde en geliefde horloges. Hoewel het sterrenbeeld werd beschouwd als een luxe en luxe uurwerk versie wordt beschouwd als een verzameling van de meest high-end modellen. Constellatie luxe en baksteen-achtige design geïnspireerd gerecht van achter armband armband coaxiale vlieg gebruikt in het model. Deze modellen zijn verkrijgbaar in goud en platina. In de jaren 1970, is het begin van het sterrenbeeld model "drift" ontwerp locatie, en de collectie is opnieuw ontworpen en opnieuw constellatie in 1982 het "Manhattan", en in het saffierglas wordt beroemde gedrukt "klauwen." Esthetiek, deze modellen hebben gemeen met de eerste constellatie horloges in de jaren 1950 en 1960.

In de hippocampus Plongeur professionele, beter bekend onder de afkorting "PloProf," door Omega in de late jaren 1960 nauw samen te werken met het bedrijf en de beroemde oceaan COMEX ontdekkingsreiziger Jacques Cousteau ontwikkeld. Case design en professionele applicatie-ontwikkeling geheel, dit horloge is geïntroduceerd in de markt, in 1971 waterdiepte van 600 meter, met de enkel gebouw, dit horloge was (en is nog steeds) geweldig. Het beschikt over een grote, rode knop wordt gebruikt voor bezel veiligheidsslot. Een interessante deel van de kroon systeem betreft de toepassing van de kroon borgmoeren. In 2009, Omega geïntroduceerd herdruk deze beroemde model van maximaal 1200 meter van het water weerstand, en het gebruik van de in-house ontwikkelde kaliber 8500 beweging (Ik ben hier om een ​​recensie te schrijven op het). Net als de eerste hippocampus PloProf in 1971, dit is niet een horloge, verkoop en andere Omega horloges te doen, maar dit is voornamelijk gerelateerd aan haar onconventionele afmetingen. Dit is de eerste Omega horloges ontworpen voor duikers, debuteerde in 1932, een slimme, het geval van een rechthoekige constructie maakte het mogelijk om dit horloge te gebruiken om te duiken en zwemmen onder water. Crown at 00:00, wordt verborgen onder de omstandigheden, zoals je kunt zien op de foto. De volgende kleine flip lock Verzekerd geval het vel strak geperst naar elkaar. Sommige veranderingen zijn al op de oceaan model. In de jaren 1970, Omega gebruikt de "oceaan" naam voor het mariene chronometer horloges, genaamd MegaQuartz (2,4 MHz) beweging. Naast rechthoekige behuizing en "Ocean" naam, deze twee modellen is bijna niets gemeen.

De meest geavanceerde horloge op deze lijst, werd deze in 1993 geïntroduceerd om te zien hoe dit is een icoon? Naar mijn mening, dit is weer een jonger publiek op de kaart na Omega horloges, Omega James Bond keuzes maken, te beginnen in de film 1995, Golden Eye bekijken. (Kijk maar werd vervangen door de Seamaster Planet Ocean vorig jaar Skyfall). Deze 1993 Seamaster Professional 300M is het stimuleren van een man liep in de Omega boetieks, en vraag om "James Bond te kijken." Naast de nu enigszins verouderde ontwerp armband horloge, dit is een horloge, Omega zal waarschijnlijk een klassieker geworden. Met zijn helium ventiel op ongeveer 10:00, de schroef-in de kroon, blauw golvend patroon blauwe wijzerplaat en bezel, dat is een zeer herkenbaar Omega Nep Horloges zoveel. Dit model heeft nog diverse maten (Miss, middelgrote en grote), verandering (roestvrij staal, titanium, goud) en met een verscheidenheid van complicaties (GMT, chronograaf). Onlangs, Omega begon een limited edition los met een overeenkomstige James Bond-film van dit model is het gebruik van dezelfde. Foto door Daniel Craig dragen werkelijke Seamaster Professional 300M in Casino Royale.

Andere Omega horloges, het is zeer interessant, maar niet volledig te krijgen van de snede in de lijst, maar nauwelijks, met inbegrip van vintage Seamaster 300M, de eerste schijf vlieg coaxiale uit 1999, Omega eeuw (Constellation voorganger) en de Omega constellatie "Manhattan." Wat is uw all time favoriete Omega model? Deel ze in de reacties onder ons.

Copyright - Perfectorologi 2009-2015.
Collection of Repliche orologi.